Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Διαμαρτυρία ενάντια στον Βρούτση στο λιμάνι της Νάξου (BINTEO)


φωτο απο την περσινή υποδοχή... 
Σήμερα Κυριακή 16 Φεβρουαρίου το απόγευμα, μια αυθόρμητη διαμαρτυρία ενάντια στον υπουργό πείνας και ανεργίας Βρούτση έλαβε χώρα στο λιμάνι της Νάξου. Ο Βρούτσης ήρθε στο νησί χτες Σάββατο προσκαλεσμένος της Ένωσης Ξενοδόχων, ξενοδόχοι οι οποίοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους εφαρμόζουν συνθήκες γαλέρας για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους κι έχουν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι από την πολιτική του συντοπίτη τους.
Φυσικά, η επίσκεψη κρατήθηκε μυστική μέχρι χτες το πρωί για το φόβο των αντιδράσεων κι ενώ φαινόταν ότι ο υπουργός άγριας εκμετάλλευσης δεν αντιμετώπισε μεγάλα προσκόμματα πέρα από κάποιες αποδοκιμασίες σε τοπική γιορτή ορεινού χωριού (στ’ Απεράθου) όπου βρέθηκε παρέα με το δήμαρχο, έναν ασήμαντο παραγοντάκο της δεξιάς.
Ωστόσο, το κατευόδιο ήταν πικρό για τον υπουργό. Γύρω στα 20 άτομα τον περίμεναν στο λιμάνι την ώρα που αναχωρούσε και με φωνές και συνθήματα εκδήλωσαν την οργή τους. Ο υπουργός και η φρουρά του έφτασαν με αυτοκίνητα και δέχτηκαν κάτι φτυσίματα, μερικές κλωτσιές και διάφορες ευγενείς χειρονομίες. Τα συνθήματα που φωνάχτηκαν ήταν: «ΛΑΕ ΠΕΙΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣKΥΝΑΣ» «Σ’ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ, Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ» «ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ».
Το αξιοσημείωτο είναι ότι εκατοντάδες κόσμος που περίμενε το καράβι όχι απλά επικρότησε τις εκδηλώσεις οργής αλλά και κάποιοι πήραν μέρος ενεργά.
 Ένα σουβενίρ από το νησί για να θυμάται ο υπουργός. 



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ:

 http://www.dailymotion.com/video/x1ccgti_%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%B7-16-02-2014-%CE%BD%CE%B1%CE%BE%CE%BF%CF%83_news


πηγη:http://www.anoixtisynelefsinaxou.blogspot.gr/2014/02/blog-post_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου